Trinta pomidorų sriuba

Perskaitytas kartų: 2280

Ingredientai

:

pomidorai savo sultyse (2 skardinės)

morka (1 vnt.)

svogūnas (1 vnt.)

Vegeta Natur universalūs prieskoniai (pagal skonį)

česnakas (4 skiltelės)

aliejaus (kepimui)

grietinės (pagal skonį)

Gaminimas

:

Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome ir pakepame keptuvėje. pomidorus iš skardinės su visu skysčiu, pamaigome juos šakute, troškiname. Pabaigoje sumetame sutraiškytą česnaką. Paskui viską pilame į puodą, užpilame vandens (pagal tai, kokį tirštumą mėgstate), beriame Vegeta Natur prieskonių universalių, kurie atstos ir sultinio kubelius, verdame kokių dešimt minučių. Kai sriuba išverda, viską blenderiu. Pilame į lėkštes, jeigu mėgstate, paskaninti galite šaukšteliu grietinės. Skanu valgyti su paskrudintos baltos duonos ar batono riekelėmis.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)