Trinta pomidorų sriuba

Perskaitytas kartų: 1914

Ingredientai

:

pomidorai savo sultyse (2 skardinės)

morka (1 vnt.)

svogūnas (1 vnt.)

Vegeta Natur universalūs prieskoniai (pagal skonį)

česnakas (4 skiltelės)

aliejaus (kepimui)

grietinės (pagal skonį)

Gaminimas

:

Morką sutarkuojame, svogūną smulkiai supjaustome ir pakepame keptuvėje. Sudedame pomidorus iš skardinės su visu skysčiu, pamaigome juos , troškiname. Pabaigoje sumetame sutraiškytą česnaką. Paskui viską pilame į puodą, užpilame vandens (pagal tai, kokį tirštumą mėgstate), beriame Vegeta Natur prieskonių universalių, kurie atstos ir sultinio kubelius, verdame kokių dešimt minučių. Kai sriuba išverda, viską pertriname . Pilame į lėkštes, jeigu mėgstate, paskaninti galite grietinės. Skanu valgyti su paskrudintos baltos duonos ar batono riekelėmis.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)