Trinta pomidorų sriuba

Perskaitytas kartų: 4903

Ingredientai

:

pomidorai (3 vnt)

svogūnai (3 vnt)

česnakai (4 skiltelės)

pomidorų pasta (1 indelis)

sultinio kubeliai (1 vnt)

miltai (2 šaukštai)

druska

raudonųjų paprikų milteliai

čili prieskoniai

Gaminimas

:

Pomidorus supjaustyti, kartu su pjaustytais svogūnais ir cesnakais  sudėti į keptuvę ir kepinti aliejuje, kepinant pora šaukstų miltų ir ipilti vandens. Užvirinti puodą su vandeniu įmesti sultinio kubelį, ir kai užverda sudėti pakepintus pamidorus su svogūnais. Kai dar karteli užverda nuimti nuo dujinės ir su trintuve sutrinti į vientisą masę. Tada pomodorų pastą (tik ne pomidorų padažą), , raudonųjų paprikų miltelių, čili prieskonių, kad butu aštresnė. įvairūs priedai : pupelės, malta pakepinta mėsytė.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)