Trinta pomidorų sriuba

Perskaitytas kartų: 5350

Ingredientai

:

pomidorai (3 vnt)

svogūnai (3 vnt)

česnakai (4 skiltelės)

pomidorų pasta (1 indelis)

sultinio kubeliai (1 vnt)

miltai (2 šaukštai)

druska

raudonųjų paprikų milteliai

čili prieskoniai

Gaminimas

:

Pomidorus supjaustyti, kartu su pjaustytais svogūnais ir cesnakais  sudėti į keptuvę ir kepinti aliejuje, kepinant įdėti pora šaukstų miltų ir ipilti vandens. Užvirinti puodą su vandeniu įmesti sultinio kubelį, ir kai užverda sudėti pakepintus pamidorus su svogūnais. Kai dar karteli užverda nuimti nuo dujinės ir su trintuve sutrinti į vientisą masę. Tada įdėti pastą (tik ne padažą), įdėti druskos, raudonųjų paprikų miltelių, čili prieskonių, kad butu aštresnė. Galimi įvairūs priedai : pupelės, malta pakepinta mėsytė.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)