Trinta pikantiška sriuba

Perskaitytas kartų: 2758

Trinta pikantiška sriuba

Ingredientai

:

porai (1 vnt)

obuoliai (1 vnt)

bananai (1 vnt)

sviestas (2 šaukštai)

sultinys (250 ml)

kario prieskoniai

maltas imbieras (pagal skonį)

druska

Gaminimas

:

Obuolį nulupti ir kubeliais. Bananą . šviesiąją poro dalį , o žalią - siaurais piršto ilgio šiaudeliais. pakepinti poro žiedelius, obuolį ir pusę banano. Sudėti kario prieskonius, imbierą ir druskos pagal skonį. Tada uždengti ir patroškinti apie 5 min. šią masę supilti į verdanti daržovių sultinį. Troškinti uždengtą ant labai mažos ugnies 15 min., ir po to viską sutrinti per sietelį. Sutrynus sudedame likusį bananą. Patiekiama sudėjus poro juosteles.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)