Trinta morkų sriuba

Perskaitytas kartų: 2946

Ingredientai

:

sviestas (60 g.)

morkos (600 g.)

daržovių sultinys (800 ml.)

kuskuso kruopos (100 g.)

Gaminimas

:

Morkas nuskutam ir supjaustom griežinėliais. Nedideliam puode išlydom sviestą ir morkas. Patroškinam dešimt minučių karts nuo karto pamaišydami. Supilam sultinį ir verdam, kol morkos suminkštėja. Nukeliam puodą nuo viryklės ir trintuvu sutrinam tyrę.Jei trynimo metu sriuba labai atvėso, grąžinam pasikaitint iki užvirimo – kuskuso brinkimui reikia karščio. Įsitikinę, kad sriubos temperatūra tinkama, kruopas, uždengiam ir paliekam dešimčiai minučių dangčio nekilnodami. Jei reikia, pasūdom. Skanaus.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)