Trinta morkų sriuba

Perskaitytas kartų: 2865

Ingredientai

:

sviestas (60 g.)

morkos (600 g.)

daržovių sultinys (800 ml.)

kuskuso kruopos (100 g.)

Gaminimas

:

Morkas nuskutam ir supjaustom griežinėliais. Nedideliam puode išlydom sviestą ir sudedam morkas. Patroškinam dešimt karts nuo karto pamaišydami. Supilam sultinį ir verdam, kol morkos suminkštėja. Nukeliam puodą nuo viryklės ir trintuvu sutrinam tyrę.Jei trynimo metu sriuba labai atvėso, grąžinam pasikaitint iki užvirimo – kuskuso brinkimui reikia karščio. Įsitikinę, kad sriubos temperatūra tinkama, supilam , uždengiam ir paliekam dešimčiai dangčio nekilnodami. Jei reikia, pasūdom. Skanaus.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)