Trinta, balinta pievagrybių sriuba

Perskaitytas kartų: 3385

Ingredientai

:

pievagrybiai (250 g.)

česnakai (1 skiltelė)

smulkinti svogūnai (2 šaukštai)

sviestas (2 šaukštai)

vištienos sultinys (2 puodeliai)

miltai (2 šaukštai)

liesa grietinėlė (1 puodelis)

virtos bulvės (2 vnt.)

druska

pipirai

Gaminimas

:

Grybus supjaustyti. Ištirpinti sviestą, česnaką, svogūnus grybus ir kepti, kol svogūnai suminkštės. Apibarstyti miltais ir gerai sumaišyti. Maišant supilti sultinį, suberti prieskonius, smulkiai pjaustytas bulves ir kelias minutes pavirti. Supilti grietinėlę vėl užvirinti. Sriubą blenderiu sutrinti, prieš patiekiant pašildyti.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)