Tiršta rūkytos menkės sriuba

Perskaitytas kartų: 2287

Tiršta rūkytos menkės sriuba

Ingredientai

:

rūkytos menkės filė (225 g)

žuvies arba daržovių sultinis (300 ml)

supjaustytos bulvės (115 g)

supjaustytas svogūnas (1 vnt.)

smulkinta saliero šaknis (1 vnt.)

druska (pagal skonį)

juodieji pipirai (pagal skonį)

citrinos sultys (1,5 abat. šaukšt.)

pienas (300 ml)

kietai virtas ir supjaustytas kiaušinis (1 vnt.)

šviežios smulkintos petražolės (1 valg. šaukšt.)

Gaminimas

:

sudėkite į indą ir užpilkite truputį sultinio. Uždenkite ir virkite mikrobangų krosnelėje 4-5 min. nulupkite. Sudėkite į dubenį bulves, svogūnus, salierus, supilkite likusį sultinį ir virkite apie 10 min. Sudėkite žuvį į bulvių mišinį, druska bei pipirais, įpilkite citrinos sulčių ir sumaišykite. Supilkite pieną ir išmaišykite. Uždenkite ir virkite 5 min. Prieš patiekdami leiskite sriubai 2 min. pastovėti. Įdėkite kietai virtą kiaušinį, petražolių ir .

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)