Tiršta, grybų skonio, guliašo sriuba

Perskaitytas kartų: 3471

Ingredientai

:

didelės bulvės (2 vnt)

morkos (2 vnt)

kiauliena pjaustyta kubeliais (300 g)

vištienos sultinys su grybais (1/2 kubelio)

galinos blankos grybų sriuba (1/2 pokelio)

pienas (1 puodelis)

prieskoniai

kario milteliai

Gaminimas

:

Mesą pabarstyti prieskoniais ir druska, pakepinti keptuvėje. Bulves supjaustyt , morkas - griežinėliais, dėti į puodą, įmesti kūbelį sultinio, pilti vandens, kad apsemtų ir virti, kol pradės minkštėti bulvės. Suberti mėsos gabaliukus, jei reikia įpilti vandes, kad apsemtų. Piene išplakti grybų sriubos mišinį, supilti į puodą ir pavirti, kol pradės tirštėt. Skanaus.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)