Šviežių kopūstų sriuba su mėsos sultiniu

Perskaitytas kartų: 7022

Ingredientai

:

kiauliena arba jautiena (gabaliukas)

morkos (1 vnt.)

pomidorų tyrė (2 valg. šaukštai)

salieras (truputis)

svogūnai (1 vnt.)

kopūstas (1 vnt.)

poras (truputis)

sviestas (1 arb. šaukštelis)

druska

pipirai

lauro lapeliai

Gaminimas

:

ir prieskonių išverdam sultinį. Kopūstus ,salierus ir porą, svogūną supjaustom ir dedam į sultinį. Kiek pavirus, suberiama morką ir pavirinama apie 30 minučių. Kai kopūstai suminkštėja, sudedam svieste pakepintus ir sultiniu praskiestus miltus, lauro lapelius, pipirus, pomidorų tyrę, pasūdoma ir dar trumpai paverdame. Patiekiam su grietine ir žalumynais.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)