Šviežių kopūstų sriuba su mėsos sultiniu

Perskaitytas kartų: 6856

Ingredientai

:

kiauliena arba jautiena (gabaliukas)

morkos (1 vnt.)

pomidorų tyrė (2 valg. šaukštai)

salieras (truputis)

svogūnai (1 vnt.)

kopūstas (1 vnt.)

poras (truputis)

sviestas (1 arb. šaukštelis)

druska

pipirai

lauro lapeliai

Gaminimas

:

Iš mėsos ir prieskonių išverdam sultinį. ,salierus ir porą, svogūną supjaustom ir dedam į sultinį. Kiek pavirus, suberiama tarkuotą morką ir pavirinama apie 30 minučių. Kai kopūstai suminkštėja, sudedam svieste pakepintus ir sultiniu praskiestus miltus, lauro , pipirus, pomidorų tyrę, pasūdoma ir dar trumpai paverdame. Patiekiam su grietine ir .

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)