Soti žuvienė

Perskaitytas kartų: 3117

Soti žuvienė

Ingredientai

:

sviestas (25 g)

susmulkintas didelis svogūnas (1 vnt)

susmulkinti česnakai (2 skiltelės)

griežinėliais supjaustyti porai (2 vnt)

žuvies sultinys arba vanduo (450 ml)

konservuoti smulkinti pomidorai (400 g)

lauro lapeliai (1 vnt)

garni žolelių mišinys (1 ryšelis)

nedideliais gabalėliais supjaustytos įvairios žuvies filė (350 g)

išlukštentos krevetės (100 g)

paskrudinta prancūziška duona (4 riekelės)

druska ir šviežiai malti juodieji pipirai

Gaminimas

:

Ištirpintame svieste apie 5 minutes pakepti svogūnus, česnaką ir porus. Supilti sultinį (vandenį), pomidorus, įmesti lauro lapelį bei garni. Užvirinti ir pavirti 10 minučių. Sudėti žuvį ir užvirus pavirti 5 minutes. Įmaišyti krevetes ir dar virti 2 minutes. Ištraukti žoleles bei lauro lapą. Į lėkštes įdėti paskrudintą duonos riekelę, užpilti .

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)