Šaltibarščiai

Perskaitytas kartų: 3496

Ingredientai

:

tarkuoti burokėliai (200 g)

ilgavaisiai agurkai (1/2 vnt)

krapai (ryšulėlis)

svogūnų laiškai (ryšulėlis)

virti kiaušiniai (2-3 vnt)

kefyras (2 l)

druska (pagal skonį)

curkus (1-2 šaukšteliai)

citrinos rūgštelė (1/3 šaukštelio)

grietinė (2 šaukštai)

Gaminimas

:

Tarkuotus burokėlius su šiaudeliais pjaustytais agurkais, smulkintais svogūnų laiškais bei krapais. Supilti kefyrą, sudėti susmulkintus kietai virtus kiaušinius, grietinę, pagardinti druska, cukrumi (jei nesaldūs burokėliais) ir citrinos rūgštele. Jei - galima truputi atskiesti vandeniu. Skanaus!

Įvertink:
4.3/5 (balsavo: 3)