Ryžių sriuba su žuvies kukuliais

Perskaitytas kartų: 2514

Ingredientai

:

lydekos mėsa (500 g)

morka (1 vnt.)

svogūnas (1 vnt.)

batonas (1 riekelė)

pienas (pusė stiklinės)

tirpintas sviestas (5 g)

kiaušinis (1 vnt.)

krakmolas (1 šaukštas )

citrininiai žuvies prieskoniai (2 šaukšteliai)

juodieji piprai (žiupsn.)

lauro lapeliai (žiupsn.)

džiovinti čiobreliai (žiupsn.)

žali bazilikai (žiupsn.)

žali rozmarinai (žiupsn.)

druska (1 šaukštas )

svogūno laiškai (4 vnt.)

ryžiai (1 stiklinė)

Gaminimas

:

Mėsą, atskirtą nuo stambių kaulų sumalti kartu su morka, svogūnu bei piene mirkytu ir nusunktu batonu. Įmušti kiaušinį, įdėti tirpintą sviestą, šaukštą krakmolo, šaukštelį druskos ir žuvies , išmaišyti. Į verdantį vandenį supilti ryžius, formuoti ir mesti žuvies kukulius, sudėti ir žalumynus, įpjaustyti morkos. Virti apie 20 min.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)