Pomidorų sriuba su kruopainiais

Perskaitytas kartų: 2430

Ingredientai

:

nedidelis svogūnas (1 vnt.)

česnakas (1 skilt.)

labai prinokę pomidorai arba konservuoti savose sultyse pomidorai (900 g.)

sultinys (300 ml.)

alyvuogių aliejus (1 šaukšt.)

balzaminis actas (3 šaukšt.)

cukrus (žiups.)

druska (pagal skonį)

pipirai (pagal skonį)

virti kruopainiai (1 stikl.)

Gaminimas

:

Svogūną smulkiai supjaustyti. Susmulkinti česnako skiltelę. Viską tiek apkepti puode. Supjaustyti pomidorus (šviežius reikia nulupti). Juos su sultimis supilti į ir patroškinti kelias minutes, pabarstyti žiupsneliu cukraus. Supilti sultinį, actą, įberti druskos ir pipirų. Virti nustačius mažą kaitrą apie 15 minučių. su kruopainiais, pagardintais mėgstamomis prieskoninėmis žolelėmis.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)