Pikantiškas lašišų troškinys su kriaušėmis

Perskaitytas kartų: 2280

Pikantiškas lašišų troškinys su kriaušėmis

Ingredientai

:

kriaušės (2 vnt.)

lašiša su kaulu (4 gabalėliai)

sviestas (60 g)

maltos garstyčios (0,5 arbat. šaukšt.)

smulkinti krapai (2 valg. šaukšt.)

svogūnai (2 vnt.)

morkos (2 vnt.)

pomidorai (2 vnt.)

citrina (1 vnt.)

vištienos sultinio kubelis (1 vnt.)

malti pipirai (pagal skonį)

druska (pagal skonį)

Gaminimas

:

Kriaušes nulupkite ir supjaustykite ketvirčiais. Išskobkite sėklalizdžius, minkštimą apvirkite garuose. Išlydykite du šaukštus sviesto, sumaišykite su krapais, garstyčiomis, pilkite ant kriaušių ir pamarinuokite. Svogūnus supjaustykite griežinėliais, morkas - juostelėmis ir pakepinkite su likusiu sviestu. Užvirkite stiklinę vandens, jame išmaišykite sultinį, pilkite į daržoves ir patroškinkite apie 5 minutes. Pomidorus nuplikykite, nulupkite. Juos ir citriną supjaustykite plonais griežinėliais. Į didelį indą sukrėskite troškintas daržoves, išdeliokite lašišos , pabarstykite pipirų ir šiek tiek druskos. Ant paskleiskite pomidorų ir citrinų griežinėlius, uždenkite ir palengva troškinkite apie 15 minučių. Prie dėkite po dvi kriaušių skilteles ir tiekite. Skanu su garnyru.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)