Pikantiškas lašišų troškinys su kriaušėmis

Perskaitytas kartų: 2110

Pikantiškas lašišų troškinys su kriaušėmis

Ingredientai

:

kriaušės (2 vnt.)

lašiša su kaulu (4 gabalėliai)

sviestas (60 g)

maltos garstyčios (0,5 arbat. šaukšt.)

smulkinti krapai (2 valg. šaukšt.)

svogūnai (2 vnt.)

morkos (2 vnt.)

pomidorai (2 vnt.)

citrina (1 vnt.)

vištienos sultinio kubelis (1 vnt.)

malti pipirai (pagal skonį)

druska (pagal skonį)

Gaminimas

:

Kriaušes nulupkite ir supjaustykite ketvirčiais. Išskobkite sėklalizdžius, minkštimą apvirkite garuose. Išlydykite du šaukštus sviesto, sumaišykite su krapais, garstyčiomis, pilkite ant ir pamarinuokite. Svogūnus supjaustykite griežinėliais, morkas - juostelėmis ir pakepinkite su likusiu sviestu. Užvirkite stiklinę vandens, jame išmaišykite sultinį, pilkite į ir apie 5 minutes. Pomidorus nuplikykite, nulupkite. Juos ir citriną supjaustykite plonais griežinėliais. Į didelį indą sukrėskite troškintas , išdeliokite lašišos gabalėlius, pabarstykite pipirų ir šiek tiek druskos. Ant žuvų paskleiskite pomidorų ir citrinų griežinėlius, uždenkite ir palengva troškinkite apie 15 minučių. Prie žuvų dėkite po dvi skilteles ir tiekite. Skanu su ryžiu .

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)