Pievagrybių sriuba su rūkytomis dešrelėmis

Perskaitytas kartų: 4309

Ingredientai

:

rūkyta dešra (gabalėlis)

bulvės (4 vnt.)

morkos (2 vnt.)

pievagrybiai (didelė sauja)

alyvuogių aliejaus (keli v. š.)

lauro lapas (1 vnt.)

druska

pipirai

švieži ar džiovint žalumynai (krapai, petražolės)

Gaminimas

:

Į verdantį dedame dešrą, lauro lapą, pipirus. Keptuvėje pakepinti tarkuotas morkas. Dedame į sriubą. Beriame kubeliais pjaustytas bulves. Tuo tarpu keptuvėje pakepiname supjaustytus pievagrybius. Labai gerai pakepiname, iki tobulo rudumo. Suberiame pievagrybius į puodą, dedame druskos, žalumynų ir pavirus dar porą minučių nukeliame nuo ugnies. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)