Pievagrybių sriuba

Perskaitytas kartų: 2541

Ingredientai

:

bulvės (1 - 2 vnt.)

morkos (1 - 2 vnt.)

pievagrybiai (7 - 10 vnt.)

miltai (2 v. š.)

grietinė ar grietinėlė (0,5 puodelio)

sultinio kubelis (1 vnt.)

žalumynai (ryšelis)

sviestas (kepimui)

Gaminimas

:

Kubeliais pjaustytas išvirti su sultinio kubeliu. Svieste pakepinti smulkintus pievagrybius apie 10 min., paskui sukrėsti rupiai tarkuotą morką ir pakepinti dar apie 10 min. Įberti miltus ir pakepinti dar šiek tiek. Viską sukrėsti į puodą su bulvėmis ir užvirti. Supilti grietinę ar grietinėlę, kapotus žalumynus ir dar kartą užvirus . Skanaus!

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)