Pievagrybių ir kalafijorų troškinys

Perskaitytas kartų: 2890

Ingredientai

:

pievagrybiai (500 g.)

kalafijoras

morka

svogūnas

grietinė (2 šaukštai)

pomidorų padažas (1 šaukštas)

sojos padažas (1 šaukštas)

sviestas

druska

pipirai

žalumynai

Gaminimas

:

Išvirkite kalafiorą nesūdytame vandenyje. Pievagrybius nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Į įkaitintą keptuvę dėkite sviestą. Tada į sviestą dėkite burokine tarka sutarkuotą morką ir susmulkintą svogūną. Į pakepusias daržoves sudėkite išvirtą ir susmulkintą kalafijorą, ir uždengus dangčiu leiskite pasitroškinti. Neilgai trukus supilkite padažą, pagamintą iš grietinės, sojos ir pomidorų padažų bei truputį dar pakepkite. Pabaigoje paskaninkite druska, pipirais ir žalumynais. Tiekite su bulvėmis.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)