Pievagrybių ir kalafijorų troškinys

Perskaitytas kartų: 3132

Ingredientai

:

pievagrybiai (500 g.)

kalafijoras

morka

svogūnas

grietinė (2 šaukštai)

pomidorų padažas (1 šaukštas)

sojos padažas (1 šaukštas)

sviestas

druska

pipirai

žalumynai

Gaminimas

:

Išvirkite nesūdytame vandenyje. Pievagrybius ir supjaustykite griežinėliais. Į įkaitintą keptuvę dėkite sviestą. Tada į išlydytą sviestą dėkite burokine tarka sutarkuotą morką ir susmulkintą svogūną. Į pakepusias daržoves sudėkite išvirtą ir susmulkintą kalafijorą, pievagrybius ir uždengus dangčiu leiskite pasitroškinti. Neilgai trukus supilkite padažą, pagamintą iš , sojos ir pomidorų padažų bei truputį dar pakepkite. Pabaigoje paskaninkite druska, pipirais ir žalumynais. Tiekite su bulvėmis.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)