Pievagrybių ir kalafijorų troškinys

Perskaitytas kartų: 2998

Ingredientai

:

pievagrybiai (500 g.)

kalafijoras

morka

svogūnas

grietinė (2 šaukštai)

pomidorų padažas (1 šaukštas)

sojos padažas (1 šaukštas)

sviestas

druska

pipirai

žalumynai

Gaminimas

:

Išvirkite kalafiorą nesūdytame vandenyje. Pievagrybius nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Į įkaitintą keptuvę dėkite sviestą. Tada į lydytą sviestą dėkite burokine tarka sutarkuotą morką ir susmulkintą svogūną. Į pakepusias daržoves sudėkite virtą ir susmulkintą kalafijorą, pievagrybius ir uždengus dangčiu leiskite pasitroškinti. Neilgai trukus supilkite padažą, pagamintą grietinės, sojos ir pomidorų padažų bei truputį dar pakepkite. Pabaigoje paskaninkite druska, pipirais ir žalumynais. su bulvėmis.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)