Pertrinta morkų sriuba su salierais

Perskaitytas kartų: 3269

Pertrinta morkų sriuba su salierais

Ingredientai

:

morkos (400 g)

bulvės (2 vnt)

saliero šaknis (1 vnt)

svogūnai (2 vnt)

sviestas (2 gabaliukai)

grietinėlė (100 g)

šviežūs smulkinti krapai (1 šaukštas)

druska

pipirai

Gaminimas

:

Nuskuskite ir smulkiai supjaustykite morkas, bulves ir salierą. Puode ištirpinkite sviestą, sudėkite svogūnus ir patroškinkite, tada į puodą sudėkite susmulkintas šaknines daržoves ir kepkite, kol apskrus. Į puodą įpilkite 1 l vandens, įberkite druskos, pipirų, ir virkite 12 min., po to viską pertrinkite. Ant viršaus atsargiai užpilkite grietinėlę. Prieš patiekdami, smulkintų krapų.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)