Pertrinta morkų sriuba su mėsa

Perskaitytas kartų: 2559

Pertrinta morkų sriuba su mėsa

Ingredientai

:

mėsa su kaulais (600 g)

morkos (12 vnt)

petražolės (1 vnt)

svogūnai (1 vnt)

kvepiantieji pipirai (10 vnt)

lauro lapai (1 vnt)

miltai (1 šaukštas)

sviestas (1 šaukštas)

kiaušinio tryniai (1 vnt)

grietinėlė (0,5 stiklinės)

vanduo (3,5 l)

Gaminimas

:

Iš mėsos ir nuvalytų, bet nesupjaustytų daržovių išvirti sultinį ir perkošti. Išgriebtas daržoves pertrinti per sietelį ir masę sudėti atgal į sultinį. Miltus svieste pakepinti, atskiesti sultiniu ir supilti į sriubą. Trynį su trupučiu druskos , sumaišyti su grietinėle ir supilti į sriubą.

Patiekti į stalą su pyrago džiūvesėliais.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)