Paelija

Perskaitytas kartų: 1561

Ingredientai

:

vištienos sultinys

ryžiai (200 g)

kepta vištiena (400 g)

pievagrybiai (200 g)

svogūnas (1 vnt.)

pomidorai (4 vnt.)

raudonoji paprika (1 vnt.)

aitriosios paprikos milteliai (pagal skonį)

česnakas (pora skiltelių)

aliejus kepimui

karis (1 šaukštelis)

druska ir pipirai (pagal skonį)

Gaminimas

:

Gilioje keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus ir jame pakepinkite smulkiai sukapotus svogūnus. Sudėkite nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus pomidorus, juostelėmis supjaustytą vištieną, ir viską troškinkite 10 min. Tada sudėkite juostelėmis supjaustytas paprikas ir troškinkite dar 5 min. Karščiui atspariame inde įkaitinkite likusį aliejų, suberkite nuplautus ryžius ir nuolat sudėkite su prieskoniais česnakus, perpus perpjautus pievagrybius. Supilkite sultinį, sudėkite kitoje keptuvėje ištroškintus , išmaišykite ir troškinkite 10 min. (jei skystis greitai išgaruoja, įpilkite verdančio vandens). Orkaitę įkaitinkite iki , įdėkite indą su troškiniu, orkaitę išjunkite ir neatidarykite 10–15 min.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)