Paelija

Perskaitytas kartų: 1844

Ingredientai

:

vištienos sultinys

ryžiai (200 g)

kepta vištiena (400 g)

pievagrybiai (200 g)

svogūnas (1 vnt.)

pomidorai (4 vnt.)

raudonoji paprika (1 vnt.)

aitriosios paprikos milteliai (pagal skonį)

česnakas (pora skiltelių)

aliejus kepimui

karis (1 šaukštelis)

druska ir pipirai (pagal skonį)

Gaminimas

:

Gilioje keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus ir jame pakepinkite smulkiai sukapotus svogūnus. Sudėkite nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus pomidorus, supjaustytą vištieną, ir viską 10 min. Tada sudėkite supjaustytas paprikas ir dar 5 min. Karščiui atspariame inde įkaitinkite likusį aliejų, suberkite nuplautus ryžius ir nuolat maišydami sudėkite su prieskoniais česnakus, perpus perpjautus pievagrybius. Supilkite sultinį, sudėkite kitoje keptuvėje ištroškintus produktus, išmaišykite ir 10 min. (jei skystis greitai išgaruoja, įpilkite verdančio vandens). Orkaitę įkaitinkite iki 180°C, įdėkite indą su troškiniu, orkaitę išjunkite ir neatidarykite min.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)