Paelija

Perskaitytas kartų: 2950

Ingredientai

:

vištienos sultinys

ryžiai (200 g)

kepta vištiena (400 g)

pievagrybiai (200 g)

svogūnas (1 vnt.)

pomidorai (4 vnt.)

raudonoji paprika (1 vnt.)

aitriosios paprikos milteliai (pagal skonį)

česnakas (pora skiltelių)

aliejus kepimui

karis (1 šaukštelis)

druska ir pipirai (pagal skonį)

Gaminimas

:

Gilioje keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus ir jame pakepinkite smulkiai svogūnus. Sudėkite nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus pomidorus, juostelėmis vištieną, ir viską 10 min. Tada sudėkite juostelėmis supjaustytas paprikas ir dar 5 min. Karščiui atspariame inde įkaitinkite likusį aliejų, suberkite nuplautus ryžius ir nuolat maišydami sudėkite su prieskoniais sutrintus česnakus, perpjautus pievagrybius. Supilkite sultinį, sudėkite kitoje keptuvėje ištroškintus produktus, išmaišykite ir 10 min. (jei skystis greitai išgaruoja, įpilkite verdančio vandens). Orkaitę įkaitinkite iki 180°C, įdėkite indą su troškiniu, orkaitę išjunkite ir neatidarykite 10–15 min.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)