Morkų sriuba

Perskaitytas kartų: 2555

Ingredientai

:

sūdytas sviestas (2 valg. šaukšt.)

supjaustytas baltas svogūnas (1 stikl.)

nuluptos ir supjaustytos morkos (500 g.)

vištienos sultinys (600 ml)

kmynai (2 arbat. šaukšt.)

medus (1 valg. šaukšt.)

šviežių citrinų sultys (1 arbat. šaukšt.)

natūralus jogurtas (125 ml)

Gaminimas

:

Puode išlydyti sviestą, pridėti supjaustytų svogūnų ir kepinti apie dvi minutes. Pridėti morkų, įpilti sultinį ir užvirti. ir virti, kol morkos taps minkštos, apie 20 minučių. Baigti virti ir sudėti medų, citrinų sultys, jogurtą. Tada viską gerai suplakti sėklas pakepinti keptuvėje virš vidutinės šilumos 4-5 minutes. Tada sutrinti juos su plaktuku arba sutraiškyti ir pabarstyti ant sriubos.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)