Mangoldų sriuba

Perskaitytas kartų: 10150

Mangoldų sriuba

Ingredientai

:

mangoldų lapai (300 g)

porai (1 vnt)

bulvės (2-3 vnt)

petražolės šaknis (1 vnt) arba petražolės (1 ryšulėlis)

miltai (1 šaukštas)

sviestas (1 šaukštas)

mėsos sultinys (2 l)

druska (pagal skonį)

Gaminimas

:

Mangoldus ir porą susmulkiname, bulves supjaustome nedideliais kubeliais, sudedame į sultinį ir verdame. pakepame miltus su sviestu, įpilame sultinio, išmaišome, kad nesusidarytų gumuliukai ir supilame į sriubą. Tada įdedame petražolių arba nesmulkintas petražoles, įberiame druskos ir verdame, kol bulvės suminkštėje. Galima valgyti su grietine.

Įvertink:
4/5 (balsavo: 1)