Maltos mėsos sriuba

Perskaitytas kartų: 6867

Ingredientai

:

jautienos sultinys (1 l)

malta jautiena (600 g)

konservuoti pomidorai savo sultyse (400 g)

konservuotos raudonosios pupelės (1,5 stiklinės)

raudonoji saldžioji paprika (1 vnt.)

svogūnas (1 vnt.)

česnakas (2 skiltelės)

aliejus (2 šaukštai)

aitrioji paprika (žiupsnelis)

druska

malti pipirai

Gaminimas

:

Puode įkaitinkite aliejų, suberkite smulkintą svogūną, maišydami pakepkite 2 minutes. Įspauskite , suberkite aitriąją papriką, kepkite dar minutę. Suverskite maltą mėsą, nuolat maišykite, kad jos gabalėliai nesušoktų. Kepkite, kol mėsa pakeis spalvą. Suberkite kubeliais pjaustytą papriką, smulkintus pomidorus, supilkite sultinį, pasūdykite. Užvirinkite, sumažinkite ugnį, virkite 30 minučių. virti sudėkite pupeles, pagardinkite pipirais. Jei reikia pasūdykite. Virkite dar 5 minutes.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)