Maltos mėsos sriuba

Perskaitytas kartų: 7045

Ingredientai

:

jautienos sultinys (1 l)

malta jautiena (600 g)

konservuoti pomidorai savo sultyse (400 g)

konservuotos raudonosios pupelės (1,5 stiklinės)

raudonoji saldžioji paprika (1 vnt.)

svogūnas (1 vnt.)

česnakas (2 skiltelės)

aliejus (2 šaukštai)

aitrioji paprika (žiupsnelis)

druska

malti pipirai

Gaminimas

:

Puode įkaitinkite aliejų, suberkite smulkintą svogūną, maišydami 2 minutes. Įspauskite česnakus, suberkite aitriąją papriką, kepkite dar minutę. Suverskite maltą mėsą, nuolat maišykite, kad jos gabalėliai nesušoktų. Kepkite, kol mėsa pakeis spalvą. Suberkite kubeliais pjaustytą papriką, smulkintus pomidorus, supilkite sultinį, pasūdykite. Užvirinkite, sumažinkite ugnį, virkite 30 minučių. Baigdami virti sudėkite nuvarvintas , pagardinkite pipirais. Jei reikia pasūdykite. Virkite dar 5 minutes.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)