Lydekos troškinys

Perskaitytas kartų: 2003

Ingredientai

:

Lydekos

Poros svogūnų arba jų laiškų

Sultinio

Grietinė (poros šaukštų)

Majonezas (poros šaukštų)

Pagal skonį krapų, druskos, pipirų.

Gaminimas

:

Lydeką supjaustykite , apibarstykite druska ir pipirais. Kepimo indą padenkite žiedais supjaustytais svogūnais arba svogūnų laiškais, ant jų išdėliokite lydeką, pilkite sultinį, kad neapsemtų , iš viršaus aptepkite majonezu ir grietine, barstykite krapais. Troškinkite 200 °C orkaitėje, valandą.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)

Komentarai:
(2)


Tavo Tevas: sutinku su mama mama gerai pasakyt,tikai esu ragavus man nepatiko.
2016-02-24 08:38

Tavo mama: Esu ragaves, bet nelabai man patiko toks patiekalas, nerekomenduočiau niekam šito patiekala, aš esu ragaves savo šuns šūdą ir taip buvo skanesnis, manyčiau, kad žmogus kuūris sukūrė šitą receptą nei karto nėra valges žuvies, ir rašydamas šita receptą buvo prisigėrės, apsinešes ir prisirūkes.
2016-02-24 08:35

Vardas:
Tavo komentaras:



Saugos kodas: Kodas