Lašišų troškinys

Perskaitytas kartų: 2970

Lašišų troškinys

Ingredientai

:

kiaulienos šoninė (truputis)

svogūnai (1 vnt)

saliero stiebai (1 vnt)

didelės bulvės (2 vnt)

morkos (2 vnt)

daržovių sultinys (400 ml)

pienas (200 ml)

lašišų file (700 g)

kapotos petražolės

kapoti krapai

druska ir juodieji pipirai

laiškiniai česnakai (pabarstymui)

Gaminimas

:

šoninę susmulkinkite, apskrudinkite ir išimkite. Tame pačiame puode pakepinkite svogūną ir salierą, sudėkite nuluptas ir kubeliais supjaustytas bulves ir morkas, patroškinkite 5min. Maišant supilkite sultinį ir užvirkite. Ant ugnies apie 10min., kol daržovės suminkštės, supilti pieną, sudėti supjaustytą lasšišą, , krapus, ir apie 10min., kol skystis išgaruos, bet neužvirs. Pagardinkite druska ir pipirais, apibarstykite kapotais laiškiniais česnakais. Patiekite su traškiais šoninės gabaliukais.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)