Kopūstų sriuba su mėsos kukuliais

Perskaitytas kartų: 2953

Kopūstų sriuba su mėsos kukuliais

Ingredientai

:

kopūsto gūžė (0,5 kg.)

jautiena (300 g.)

bulvės (6 vnt.)

pyragas (2 riekės)

kiaušiniai (0,5 vnt.)

svogūnai (1 vnt.)

pipirai ir druska (pagal skonį)

lauro lapelis (pagal skonį)

grietinė (2 šaukštai)

vanduo (2 l.)

Gaminimas

:

Kopūstas ir perpilamas karštu vandeniu. Į verdantį suberiami kopūstai, jiems kiek apvirus, suleidžiami mėsos ir kubeliais supjaustytos bulvės, Mėsos kukuliams mėsa sumalama, sudedami svieste pakepinti, smulkiai supjaustyti svogūnai, kiaušinis, malti pipirai ir piene išmirkytas pyragas, pasūdoma, viskas geria išmaišoma ir daromi nedideli kukuliukai. Išvirus sriuba užbalinama grietine.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)