Kopūstų sriuba su mėsos kukuliais

Perskaitytas kartų: 3059

Kopūstų sriuba su mėsos kukuliais

Ingredientai

:

kopūsto gūžė (0,5 kg.)

jautiena (300 g.)

bulvės (6 vnt.)

pyragas (2 riekės)

kiaušiniai (0,5 vnt.)

svogūnai (1 vnt.)

pipirai ir druska (pagal skonį)

lauro lapelis (pagal skonį)

grietinė (2 šaukštai)

vanduo (2 l.)

Gaminimas

:

Kopūstas supjaustomas ir perpilamas karštu vandeniu. Į verdantį vandenį suberiami , jiems kiek apvirus, suleidžiami mėsos kukuliai ir kubeliais supjaustytos bulvės, Mėsos kukuliams mėsa sumalama, sudedami , smulkiai supjaustyti svogūnai, kiaušinis, malti pipirai ir piene išmirkytas pyragas, pasūdoma, viskas geria išmaišoma ir daromi nedideli kukuliukai. Išvirus sriuba užbalinama grietine.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)