Kepenų troškinys su morkomis

Perskaitytas kartų: 2736

Kepenų troškinys su morkomis

Ingredientai

:

jaučio kepenys (700 g.)

morkos (4 vnt.)

svogūnas (1 vnt.)

aliejus (2 šaukštai)

miltai (2 šaukštai)

druska

vanduo (0,5 l)

daržovių sultinio kubelis (1 vnt.)

Gaminimas

:

Nuluptas morkas ir svogūną supjaustykite plonais griežinėliais, kelias minutes pakepinkite aliejuje ir sudėkite į puodą. 2-3 cm dydžio gabaliukais supjaustytas kepenis apvoliokite miltuose, sumaišytuose su druska. Kepinkite jas ant vidutinės ugnies tol, kol . Tada sukrėskite kartu su visu aliejumi į puodą su . Užpilkite vandeniu, sultinio kubelį ir ant silpnos ugnies 30 minučių, kol kepenys suminkštės . Patiekite su ryžiais arba bulvėmis.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)