Kepenų troškinys su morkomis

Perskaitytas kartų: 9380

Kepenų troškinys su morkomis

Ingredientai

:

jautienos kepenys (600-700 g.)

morkos (4 vnt.)

svogūnai (1 vnt.)

aliejus (2 šaukštai)

miltai (2 šaukštai)

druska (1 šaukštelis)

vanduo (0.5 l.)

daržovių sultinys (1 kubelis)

garnyrui:

ryžiai arba bulvės

Gaminimas

:

Nuluptas morkas ir svogūną supjaustykite plonais . Daržoves kelias minutes pakepinkite ir suberkite į puodą. 2-3 cm gabaleliais supjaustytas kepenis apvoliokite miltuose, sumaišytuose su druska ir kepkite ant vidutinės ugnies tol, kol apskrus. Tada kartu su aliejumi sudėkite į puodą su morkomis. Užpilkite vandeniu, įmeskite sultinio kubelį ir troškinkite ant mažos ugnies 30 minučių, kol kepenys taps minkštos, patiekite su ryžiais arba bulvėmis.

Įvertink:
1/5 (balsavo: 1)