Kepenų troškinys su morkomis

Perskaitytas kartų: 8451

Kepenų troškinys su morkomis

Ingredientai

:

jautienos kepenys (600-700 g.)

morkos (4 vnt.)

svogūnai (1 vnt.)

aliejus (2 šaukštai)

miltai (2 šaukštai)

druska (1 šaukštelis)

vanduo (0.5 l.)

daržovių sultinys (1 kubelis)

garnyrui:

ryžiai arba bulvės

Gaminimas

:

Nuluptas morkas ir svogūną supjaustykite plonais griežinėliais. Daržoves kelias minutes pakepinkite aliejuje ir suberkite į puodą. 2-3 cm dydžio gabaleliais kepenis apvoliokite miltuose, sumaišytuose su druska ir kepkite ant vidutinės tol, kol apskrus. Tada kartu su aliejumi sudėkite į puodą su . Užpilkite vandeniu, įmeskite sultinio kubelį ir troškinkite ant mažos 30 minučių, kol kepenys taps minkštos, patiekite su ryžiais arba bulvėmis.

Įvertink:
1/5 (balsavo: 1)