Karštas aštrus užkandis iš pupelių

Perskaitytas kartų: 1048

Ingredientai

:

malta jautiena (1 kg)

svogūnas (1 vnt.)

česnakai (5 skiltelės)

jautienos sultinys (1 puodelis)

malti aitrieji pipirai (0.3 puodelio)

kuminas (1 valgomasis šaukštas)

kakavos milteliai (1 valgomasis šaukštas)

pomidorai savo sultyse (410 g)

konservuotos pupelės (900 g)

druska (1 arbatinis šauštelis)

obuolių actas (1 valgomasis šauštas)

Gaminimas

:

Įkaitinkite gilią keptuvę ant vidutinės ugnies. Jautienos faršą apkepti 5 minutes. Pridėti pjaustytų svogūnų, gerai išmaišykite ir kepkite 3-5 minutes. Tada pridėti pjaustytų česnakų ir kepti dar 1-2 minutes. . Tada pridėkite čili pipirų, kmynų, kakavos ir pomidorus. Šiek tiek sumažinti ugnį, uždenkite ir troškinkite 10 . Pridėti pupelių, acto ir druskos ir gerai išmaišykite. Neuždarius dangčio, virkite 10 . Tiekti su grietine bei duona. Skanu, aštru, sotu!!!!

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)