Karštas aštrus užkandis iš pupelių

Perskaitytas kartų: 2505

Ingredientai

:

malta jautiena (1 kg)

svogūnas (1 vnt.)

česnakai (5 skiltelės)

jautienos sultinys (1 puodelis)

malti aitrieji pipirai (0.3 puodelio)

kuminas (1 valgomasis šaukštas)

kakavos milteliai (1 valgomasis šaukštas)

pomidorai savo sultyse (410 g)

konservuotos pupelės (900 g)

druska (1 arbatinis šauštelis)

obuolių actas (1 valgomasis šauštas)

Gaminimas

:

Įkaitinkite gilią keptuvę ant vidutinės ugnies. Jautienos faršą apkepti 5 minutes. Pridėti pjaustytų svogūnų, gerai išmaišykite ir kepkite 3-5 minutes. Tada pridėti pjaustytų ir kepti dar 1-2 minutes. Supilkite sultinį. Tada pridėkite čili pipirų, kmynų, ir pomidorus. Šiek tiek sumažinti ugnį, ir troškinkite 10 minučių. Pridėti pupelių, acto ir druskos ir gerai išmaišykite. Neuždarius dangčio, virkite 10 minučių. Tiekti su grietine bei duona. Skanu, aštru, sotu!!!!

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)