Karštas aštrus užkandis iš pupelių

Perskaitytas kartų: 1012

Ingredientai

:

malta jautiena (1 kg)

svogūnas (1 vnt.)

česnakai (5 skiltelės)

jautienos sultinys (1 puodelis)

malti aitrieji pipirai (0.3 puodelio)

kuminas (1 valgomasis šaukštas)

kakavos milteliai (1 valgomasis šaukštas)

pomidorai savo sultyse (410 g)

konservuotos pupelės (900 g)

druska (1 arbatinis šauštelis)

obuolių actas (1 valgomasis šauštas)

Gaminimas

:

Įkaitinkite gilią keptuvę ant vidutinės ugnies. Jautienos faršą apkepti 5 . Pridėti pjaustytų svogūnų, gerai išmaišykite ir kepkite 3-5 . Tada pridėti pjaustytų česnakų ir kepti dar 1-2 . Supilkite sultinį. Tada pridėkite čili pipirų, kmynų, kakavos ir pomidorus. Šiek tiek sumažinti ugnį, uždenkite ir troškinkite 10 minučių. Pridėti pupelių, acto ir druskos ir gerai išmaišykite. Neuždarius , virkite 10 minučių. Tiekti su grietine bei duona. Skanu, aštru, sotu!!!!

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)