Karštas aštrus užkandis iš pupelių

Perskaitytas kartų: 1465

Ingredientai

:

malta jautiena (1 kg)

svogūnas (1 vnt.)

česnakai (5 skiltelės)

jautienos sultinys (1 puodelis)

malti aitrieji pipirai (0.3 puodelio)

kuminas (1 valgomasis šaukštas)

kakavos milteliai (1 valgomasis šaukštas)

pomidorai savo sultyse (410 g)

konservuotos pupelės (900 g)

druska (1 arbatinis šauštelis)

obuolių actas (1 valgomasis šauštas)

Gaminimas

:

Įkaitinkite gilią keptuvę ant vidutinės ugnies. Jautienos faršą apkepti 5 minutes. Pridėti svogūnų, gerai išmaišykite ir kepkite 3-5 minutes. Tada pridėti česnakų ir kepti dar 1-2 minutes. Supilkite sultinį. Tada pridėkite čili pipirų, , kakavos ir pomidorus. Šiek tiek sumažinti ugnį, uždenkite ir troškinkite 10 minučių. Pridėti pupelių, acto ir druskos ir gerai išmaišykite. Neuždarius dangčio, virkite 10 minučių. Tiekti su grietine bei duona. Skanu, aštru, sotu!!!!

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)