Jautienos sriuba su ryžiais

Perskaitytas kartų: 4758

Ingredientai

:

svogūnai (1 vnt.)

česnakai (2 skiltelės)

morkos (1 vnt.)

aliejus (20 ml.)

malta jautiena (670 g.)

pomidorų tyrė arba pomidorai savose sultyse (800 g.)

natūralus jautienos sultinys (200 ml.)

druska (pagal skonį)

cukrus (pagal skonį)

juodieji pipirai (pagal skonį)

ryžiai (50 g.)

Vorčesterio padažas 20 ml

Gaminimas

:

Svogūną ir morką supjaustyti , česnaką susmulkinti. Puode įkaitintitruputį aliejaus ir kepkite daržoves, kol svogūnai pagels. Į puodą su daržovėmis sudėti jautienos faršą ir kepti pamaišant, kad mėsos gumulėliai sutrupėtų. Kai mėsa iškeps, pilti tyrę, sultinį ir Volčesterio padažą, įberti žiupsnelį cukraus ir virti vidutinėje kaitroje apie 15 minučių, kol mėsos trupiniai bus minkšti. Tada suberti ryžius, paskaninkite druska, pipirais ir dar pavirkite apie 10 minučių. Skanaus :)

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)