Jautienos sriuba su citrina

Perskaitytas kartų: 2009

Jautienos sriuba su citrina

Ingredientai

:

jautiena su kaulais (0,5 kg.)

morkos (2 vnt.)

salieras (0,5 vnt.)

citrina (1 vnt.)

petražolės šakelė

poras (1 vnt.)

ryžiai (200 g.)

kiaušinių tryniai (3-4 vnt.)

grietinė (1 stiklinė)

druska (pagal skonį)

Gaminimas

:

Iš mėsos ir prieskoninių daržovių (morkų, salierų ir porų) išverdamas sultinys. Atskirai pasūdytame vandenyje išverdami ryžiai ir nukošiami pro sietelį. Grietinė, tryniai ir pusės citrinos sultys ir užpilama sultiniu, suberiami ryžiai, sriuba pakaitinama, bet neužverdama. Į lėkštes po griežinėlį citrinos ir užpilama sriuba.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)