Gaspačo

Perskaitytas kartų: 3272

Ingredientai

:

pomidorai (500 g)

agurkai (500 g)

vanduo (0,5 l)

svogūnai (3 vnt.)

saldžioji paprika (1 vnt.)

vyno actas (2 šaukštai)

alyvuogių aliejus (2 šaukštai)

druska (žiupsnelis)

juodieji pipirai (žiupsnelis)

česnakas (2 skiltelės)

Gaminimas

:

Nuplikykite pomidorus, nulupkite odeles, susmulkinkite. Supjaustytą papriką, , česnakus, agurkus (dalį agurko pasilikite papuošti). Viską sutrinkite smulkintuvu. Į sutrintą masę supilkite vandenį, actą, aliejų, suberkite prieskonius, išmaišykite, įdėkite į šaldytuvą porai valandų.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)