Čilienė

Perskaitytas kartų: 5136

Ingredientai

:

kiaulienos faršas (750 g)

pomidorai savo sultyse (480 g)

paprikos (1 vnt.)

pupelės pomidorų sultyse (1 ind.)

morkos (1 vnt.)

svogūnai (1 vnt.)

džiovintas bazilikas (0,5 šaukštelio)

sūris (pagal skonį)

prieskoniai

česnakas (3 skitlelės)

Gaminimas

:

Kiaulienos faršą pakepiname keptuvėje su druska, pipirais ir būtinai čili pipirais, tol,kol atskiri maži gabaliukai paruduos. Pomidorus supilame į puodą ir verdame (pomidorai turi suvirti,arba galima juos tiek pagrūsti). Papriką, česnakus sutrinti blenderiu ir supilti į pomidorų masę. Pakepintą faršą beriame į puodą su pomidorais, keptuvėje kepiname morką ir svogūnus, pjaustyti galima bet kaip, nes pakepintas daržoves sutrinti blenderiu. Gautą masę taip pat beriame į puodą. Supilame pupeles su visu skysčiu. Jei paragavus trūksta aštrumo, dar galima įberti čili prieskonių. Įberiame baziliką. Kadangi faršas yra jau iškepęs, tai visrti reikia apie 20 min., nors kuo ilgau virs tuo staniau bus, nes mesytė ir prieskonių skonio. Jei atrodo per tiršta galima įpilti vandens arba pomidorų sulčių. Prieš valgant skanu įsiberti tarkuoto sūrio. Skanaus! P.S. Labai skanu su paplotėliais prie čili sriubos.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)