Čilienė

Perskaitytas kartų: 5878

Ingredientai

:

kiaulienos faršas (750 g)

pomidorai savo sultyse (480 g)

paprikos (1 vnt.)

pupelės pomidorų sultyse (1 ind.)

morkos (1 vnt.)

svogūnai (1 vnt.)

džiovintas bazilikas (0,5 šaukštelio)

sūris (pagal skonį)

prieskoniai

česnakas (3 skitlelės)

Gaminimas

:

Kiaulienos faršą pakepiname keptuvėje su druska, pipirais ir būtinai čili pipirais, tol,kol atskiri maži gabaliukai paruduos. Pomidorus supilame į puodą ir verdame (pomidorai turi suvirti,arba juos šiek tiek pagrūsti). Papriką, česnakus sutrinti blenderiu ir supilti į pomidorų masę. Pakepintą faršą beriame į puodą su pomidorais, keptuvėje kepiname morką ir svogūnus, pjaustyti bet kaip, nes pakepintas reikės sutrinti blenderiu. Gautą masę taip pat beriame į puodą. Supilame pupeles su visu skysčiu. Jei paragavus trūksta aštrumo, dar įberti čili prieskonių. Įberiame baziliką. Kadangi faršas yra jau , tai visrti reikia apie 20 min., nors kuo ilgau virs tuo staniau bus, nes mesytė pritrauks daržovių ir prieskonių skonio. Jei atrodo per tiršta įpilti vandens arba pomidorų sulčių. Prieš valgant skanu įsiberti tarkuoto sūrio. P.S. Labai skanu su paplotėliais prie čili sriubos.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)