Čili sriuba

Perskaitytas kartų: 6446

Ingredientai

:

faršas (500 g)

čili paprika (1 vnt.)

paprika

pomidorų padažas (100 g.)

pomidorai (500 g)

česnako skiltelė

konservuotos pupelės (400 g)

prieskoniai: čili

svogūnai (1 vnt.)

druska

fermentinis sūris (pagal skonį)

Gaminimas

:

Pomidorus nuplikinti karštu vandeniu ir nulupti nuo jų odeles. Pomidorus, čili pipirą, papriką, česnaką sutrinti. Faršą, kartu su svogūnu pakepinti, kol faršas paruduos.Keptą faršą sumalti su kitais produktais.Į puodą supilti sumaltą masę, šiek tiek vandens jei sausa. Gerai išmaišyti. Įpilti pomidorų padažą. Troškinant suberti prieskonius. Čili sriuba turi būti tiršta, bei žinoma aštri. Patiekiant sriubą apibarstyti fermentiniu sūriu. Labai skanu su picos padu(kiaušinis, majonezo šaukštas, miltai).

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)