Čili sriuba

Perskaitytas kartų: 7414

Ingredientai

:

faršas (500 g)

čili paprika (1 vnt.)

paprika

pomidorų padažas (100 g.)

pomidorai (500 g)

česnako skiltelė

konservuotos pupelės (400 g)

prieskoniai: čili

svogūnai (1 vnt.)

druska

fermentinis sūris (pagal skonį)

Gaminimas

:

Pomidorus nuplikinti karštu vandeniu ir nulupti nuo jų odeles. Pomidorus, čili pipirą, papriką, česnaką sutrinti. Faršą, kartu su svogūnu pakepinti, kol faršas paruduos.Keptą faršą sumalti su kitais produktais.Į supilti sumaltą masę, įpilti šiek tiek vandens jei sausa. Gerai išmaišyti. padažą. Troškinant suberti prieskonius. Čili turi būti tiršta, bei žinoma aštri. Patiekiant sriubą apibarstyti fermentiniu sūriu. Labai skanu su picos padu(kiaušinis, majonezo šaukštas, miltai).

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)