Čili sriuba

Perskaitytas kartų: 5815

Ingredientai

:

faršas (500 g)

čili paprika (1 vnt.)

paprika

pomidorų padažas (100 g.)

pomidorai (500 g)

česnako skiltelė

konservuotos pupelės (400 g)

prieskoniai: čili

svogūnai (1 vnt.)

druska

fermentinis sūris (pagal skonį)

Gaminimas

:

Pomidorus nuplikinti karštu vandeniu ir nuo jų odeles. Pomidorus, čili pipirą, papriką, česnaką sutrinti. Faršą, kartu su svogūnu pakepinti, kol paruduos.Keptą faršą sumalti su kitais produktais.Į puodą supilti sumaltą masę, įpilti šiek tiek vandens jei sausa. Gerai išmaišyti. Įpilti pomidorų padažą. Troškinant prieskonius. Čili sriuba turi būti tiršta, bei žinoma aštri. sriubą apibarstyti fermentiniu sūriu. Labai skanu su picos padu(kiaušinis, majonezo šaukštas, miltai).

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)