Čili sriuba

Perskaitytas kartų: 9729

Ingredientai

:

faršas (500 g)

čili paprika (1 vnt.)

paprika

pomidorų padažas (100 g.)

pomidorai (500 g)

česnako skiltelė

konservuotos pupelės (400 g)

prieskoniai: čili

svogūnai (1 vnt.)

druska

fermentinis sūris (pagal skonį)

Gaminimas

:

Pomidorus nuplikinti karštu vandeniu ir nulupti nuo jų odeles. Pomidorus, čili pipirą, papriką, česnaką sutrinti. Faršą, kartu su svogūnu pakepinti, kol faršas paruduos.Keptą faršą sumalti su kitais produktais.Į puodą supilti sumaltą masę, įpilti šiek tiek jei sausa. Gerai išmaišyti. Įpilti padažą. Troškinant suberti prieskonius. Čili sriuba turi būti tiršta, bei aštri. Patiekiant sriubą apibarstyti sūriu. Labai skanu su picos padu(kiaušinis, majonezo šaukštas, miltai).

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)