Čili sriuba

Perskaitytas kartų: 6147

Ingredientai

:

faršas (500 g)

čili paprika (1 vnt.)

paprika

pomidorų padažas (100 g.)

pomidorai (500 g)

česnako skiltelė

konservuotos pupelės (400 g)

prieskoniai: čili

svogūnai (1 vnt.)

druska

fermentinis sūris (pagal skonį)

Gaminimas

:

Pomidorus nuplikinti karštu ir nulupti nuo jų odeles. Pomidorus, čili pipirą, , česnaką sutrinti. Faršą, kartu su svogūnu pakepinti, kol faršas paruduos.Keptą faršą sumalti su kitais produktais.Į puodą supilti sumaltą masę, įpilti šiek tiek vandens jei sausa. Gerai . Įpilti pomidorų padažą. Troškinant suberti prieskonius. Čili sriuba turi būti tiršta, bei žinoma aštri. Patiekiant sriubą apibarstyti fermentiniu sūriu. Labai skanu su picos padu(kiaušinis, majonezo šaukštas, miltai).

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)