Bulgariška pupelių sriuba

Perskaitytas kartų: 2941

Bulgariška pupelių sriuba

Ingredientai

:

pupelės (200 g)

morkos (2 vnt)

svogūnai (2 vnt)

paprikos (4 vnt)

pomidorų pasta (1 šaukštas)

česnakai (1 skiltelė)

krapai

aliejus (50 g)

druska

actas arba citrinos sultys (pagal skonį)

Gaminimas

:

Pupeles per naktį šaltame vandenyje ir virkite 1,5 l vandens, kol suminkštės. Tada pjaustytas daržoves, trintą česnaką, supilkite aliejų ir virkite. Likus 10 minučių sukrėskite pomidorų pastą ir smulkiai pjaustytus krapus. Prieš tiekdami į sriubą pilkite citrinų sulčių arba acto.

šaltinis: žurnalas "Darbštuolė"

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)