Baltųjų pupelių sriuba

Perskaitytas kartų: 2792

Ingredientai

:

pupelės (250 g)

rūkyta nugarinė (500 g)

bulvės (400 g)

porai (1 vnt)

morkos (3 vnt)

saliero šaknis (gabalėlis)

svogūnai (2 vnt)

saliamis (150 g)

druska

malti pipirai

petražolės

Gaminimas

:

Pupeles nuplaukite ir užmerkite 1.5 litro vandens 12-24 valandoms. Mėsą sudėkite į vandenį kartu su pupelėmis. Virkite apie 1 valandą, kol pupelės bus beveik . Išvirusią mėsą išimkite iš puodo. Tada nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite . Paruoštas   ir dėkite į puodą su pupelėmis. Skaninkite druska, pipirais ir virkite viską apie 30 minučių. Baigdami į sriubą pridėkite smulkiai supjaustytą mėsą. Berkite kapotas petražoles.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)