Aštri agurkienė

Perskaitytas kartų: 4593

Ingredientai

:

vanduo (1 l)

virtos perlinės kruopos (1 stiklinė)

morka (1 vnt.)

bulvės (2-3 vnt.)

marinuoti agurkai (2-3 vnt.)

aliejus (šlakelis)

paprikos milteliai

susmulkintas česnakas

mairūnas

lauro lapeliai

druska

Gaminimas

:

Morką rupia tarka ir pakepinti ant mažos ugnies, susmulkintą česnaką, mairūną ir dar 1 min. pakepinkite. Į verdantį vandenį sudėkite kubeliais pjaustytas bulves. Kiek pavirus sukrėsti išvirtas perlines kruopas, pakepintas morkas, lauro lapus, įberti druskos. Prieš baigiant virti suberti smulkiai pjaustytus aguskus, paprikos milteliais (pagal skonį) ir dar šiek tiek pavirti. Puodą uždengti, nukaiskite ir palaikykite 5 min. Skanaus!

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)