Aguročių ir baklažanų troškinys

Perskaitytas kartų: 2991

Aguročių ir baklažanų troškinys

Ingredientai

:

aguročiai (200 g)

baklažanai (200 g)

pomidorai (200-250 g)

morkos (150-200 g)

paprikos (130 g)

šparaginės pupelės (100 g)

žirneliai (100 g)

svogūnai (1 vnt)

petražolės šaknis (1 vnt)

aliejus (4 šaukštai)

česnakai (2 skiltelės)

laurų lapeliai (1 vnt)

cukrus

druska

cinamonas

gvazdikėliai

petražolių lapeliai

Gaminimas

:

Paruoštus aguročius, baklažanus, morkas, petražolės šaknį, svogūną, supjaustytą stambiais kubeliais, apkepinti. Tada įpilti keletą šaukštų sultinio ar vandens, įdėti pasmulkintas paprikas, ir troškinti uždengus dangčiu kol suminkštės. Pupeles ir žirnelius , sudėti prie troškinamų daržovių, įberti šiek tiek cukraus, sugrūstą česnaką, kitus prieskonius ir troškinti dar 7-10 min. pabarstyti žalumynais.

(Ingredientai nurodyti 4 porcijoms.)

šaltinis: žurnalas "Gardu"

Įvertink:
1/5 (balsavo: 1)