Aguročių ir baklažanų troškinys

Perskaitytas kartų: 2819

Aguročių ir baklažanų troškinys

Ingredientai

:

aguročiai (200 g)

baklažanai (200 g)

pomidorai (200-250 g)

morkos (150-200 g)

paprikos (130 g)

šparaginės pupelės (100 g)

žirneliai (100 g)

svogūnai (1 vnt)

petražolės šaknis (1 vnt)

aliejus (4 šaukštai)

česnakai (2 skiltelės)

laurų lapeliai (1 vnt)

cukrus

druska

cinamonas

gvazdikėliai

petražolių lapeliai

Gaminimas

:

Paruoštus aguročius, baklažanus, morkas, petražolės šaknį, svogūną, supjaustytą stambiais kubeliais, apkepinti. Tada įpilti keletą šaukštų sultinio ar , įdėti pasmulkintas paprikas, pasūdyti ir troškinti uždengus dangčiu kol daržovės suminkštės. Pupeles ir žirnelius išvirti, sudėti prie troškinamų daržovių, įberti šiek tiek cukraus, sugrūstą česnaką, kitus ir troškinti dar 7-10 min. Tiekiant pabarstyti žalumynais.

(Ingredientai nurodyti 4 porcijoms.)

šaltinis: žurnalas "Gardu"

Įvertink:
1/5 (balsavo: 1)