Agurkinė

Perskaitytas kartų: 3945

Ingredientai

:

mėsa su kaulu (400 g.)

vanduo (1.5 l)

perlinės kruopos (100 g.)

morkos (1 vnt.)

bulvės (4 vnt.)

marinuoti agurkai (2 vnt.)

bazilikai

juodųjų pipirų žirneliai

grietinė

krapai

Gaminimas

:

Į puodą su vandeniu sudėkite virti , kruopas, pipirus. Tuo tarpu morkas ir bulves kubeliais, po kurio laiko sumeskite į sriubą. Kai mėsa bus minkšta, išimkite ją. Tada į sriubą įdėkite agurkus. Pagardinkite bazilikais. Kai suminkštės morkos ir bulvės, į sriubą sudėkite kubeliais supjaustytą . Pakaitinkite dar kartą iki užvirs. Sriuba turėtų būti tiršta ir rūgštoka. Užbarstykite smulkintų krapų, patiekite su grietine.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)