Agurkienė

Perskaitytas kartų: 4498

Agurkienė

Ingredientai

:

šviežūs galvijų inkstai (500 g)

sūdyti agurkai (2 vnt)

svogūnai (1 vnt)

porai (1 vnt)

bulvės (3 - 4 vnt)

morkos (1 vnt)

Gaminimas

:

Nuo nuimti plėvelę, perpjauti į 2-3 dalis, kruopščiai išplauti ir pamerkti valandai. Po to vandenį nupilti, užpilti nauju, užvirinti, nupilti, vėl įpilti naujo vandens ir virti apie valandą. Supjaustyti daržoves, sūdytus agurkus ir virti dar apie 10-15 min. Kad sriuba būtų skanesnė, pačioje pabaigoje įpilti agurkų sūrymo. Pagal skonį taip pat įdėti druskos ir pomidorų padažo.

šaltinis: žurnalas "Gardu"

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)