Veršienos salotos su spanguolėmis

Perskaitytas kartų: 2577

Veršienos salotos su spanguolėmis

Ingredientai

:

kepta veršienos filė (300 g)

apelsinai (1 vnt)

greipfrutai (1 vnt)

spanguolės (sauja)

vyšnios (sauja)

mažas raudonas svogūnas (1 vnt)

įvairios salotos (250-300 g)

druska

alyvuogių aliejus (3 šaukštai)

apelsinų sultys (1 šaukštas)

medus (1 šaukštelis)

garstyčios (1 šaukštelis)

aitriosios ir saldžiosios paprikos (po žiupsnelį)

Gaminimas

:

Mėsą supjaustykite plonais griežinėliais. Nuo apelsino ir greipfruto skiltelių nulupkite baltą luobelę, supjaustykite žiedeliais. Užpilui sumaišykite aliejų, apelsinų sultis, medų, , paprikas. Salotoms sumaišykite visus produktus ir užpilkite užpilu.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)