Tunų ir pupelių mišrainė su citrininiu pagardu

Ingredientai
:
tunų konservai (425 g)
konservuotos pupelės (425 g)
kaparėliai (2 šaukštai)
alyvuogių aliejus (2 šaukštai)
citrinos sultys (1 citrinos)
agurkai (2 vnt)
petražolės
druska
pipirai
špinatų lapai
Gaminimas
:Tunus ir pupeles nukoškite, dubenyje, sudėkite kaparėlius, alyvuogių aliejų, citrinų sultis, pagardinkite druska, pipirais, žalumynais. Lėkštės kraštuose išdėliokite
lapus, supjaustytus agurkus, o viduryje - paruoštas salotas.
|
Receptą atsiuntė:
|
Recepto kategorijos:
Salotos, mišrainės
- Žuvies ir jūros gėrybių
|
Žuvis, jūros gėrybės
- Tunas
|
Daržovės
- Pupelės
|
Šventiniai patiekalai
|
|

Komentarai:
Komentarų dar nėra.