Troškinti burokėliai su džiovintais grybais

Perskaitytas kartų: 3426

Ingredientai

:

virti burokai (3 vnt.)

džiovinti baravykai (sauja)

didelis svogūnas (1 vnt.)

druska (pusė nubraukto šaukštelio)

lauro lapeliai (žiupsnelis)

juodieji pipirai (žiupsnelis)

mairūnas (žiupsnelis)

Kotanyi ,,Baravykų ir prieskoninių žolelių mišinio''

aliejus (70 g.)

Gaminimas

:

Kiekvieną nuluptą buroką apipjauti ištisine juostele ir pasidėti - bus pagrindas rožytei. Svogūnus aliejuje, po to supilti tarkuotus burokus, pridėti druskos, Kotanyi prieskonių, mairūno. Sudėti pasūdytame vandenyje su pipirais ir lapeliais išvirtus baravykus. Išmaišyti ir troškinti apie 10 min. Suformuoti - į susuktą buroko juostelę pridėti salotų. Papuošti krapais.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)