Troškinta kopūstų mišrainė

Perskaitytas kartų: 3487

Ingredientai

:

burokėliai (2 vnt.)

rauginti kopūstai (200 g)

marinuoti grybai (100 g)

svogūnas

aliejus

Gaminimas

:

Grybus pamirkyti, nusunkti, išvirti ir . Svogūną susmulkinti ir su grybais pakepinti aliejuje. Burokėlius šiaudeliais. Į troškintuvą dėti sluoksniais: burokėlius, kopūstus, keptus gybus su svogūnais, vėl burokėlius ir t.t. Pilti vandens, kad daržovės būtų vos vos apsemtos. Puodą uždengti ir troškinti ant ugnies 20-30 minučių. Žiūrėti, kad , jei reikia, pilti dar vandens. Ši troškinta mišrainė bus skani ir su bulvėmis, ir atšalusi su žuvimis ar silke. Skanaus!

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)