Trijų spalvų salotos

Perskaitytas kartų: 2694

Trijų spalvų salotos

Ingredientai

:

pomidorai (4 vnt.)

mocarelos rutuliukai (2 vnt.)

alyvuogių aliejus (4 šaukštai))

balzaminis actas (1 šaukštas)

švieži bazilikai (4 lapeliai)

cukrus

druska

pipirai

kremui:

avokadai (1 vnt.)

česnakai (1 skiltelė)

citrinos (1 / 4 vnt.)

alyvuogių aliejus (1 šaukštas)

druska

pipirai

Gaminimas

:

Pomidorus ir sūrį supjaustykite vienodo dydžio griežinėliais. Iš alyvuogių aliejaus, acto ir cukraus padažą. Avokadą perpjaukite pusiau, pašalinkite kaulą, išimkite minkštimą ir supjaustykite gabalėliais. Avokado gabalėlius, smulkintą česnako , ketvirčio sultis ir aliejų trinkite , kol pasidarys kreminės konsistencijos. Kremą pagardinkite druska ir pipirais. Taurėje pakaitomis išdėliokite sūrio ir pomidorų griežinėlius, apšlakstykite aliejaus ir balzaminio acto padažu.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)