Silkė pomidorų ir aliejaus padaže

Perskaitytas kartų: 2665

Ingredientai

:

silkė (2 vnt)

svogūnai (2 vnt)

aštrus pomidorų padažas (1/2 stiklinės)

aliejus (4 šaukštai)

actas (pagal skonį)

pipirai

lauro lapeliai (1 vnt)

cukrus (1 šaukštelis)

Gaminimas

:

Silkes gerai išmirkyti, išvalyti, nulupti, išimti kaulus, supjaustyti ir į silkėms skirtą indą, galvą ir uodegą.
Svogūnus pakepinti su aliejumi, aštraus pomidorų padažo, acto, lauro lapelį, cukraus, pipirų, šaukštą karšto vandens ir viską pakaitinti, kad užvirtų. padažu paruoštas silkes.
Puošti svogūnais ir žaliais petražolių lapeliais.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)