Saulėtos salotos

Perskaitytas kartų: 2225

Saulėtos salotos

Ingredientai

:

menkė (250 g)

svogūnas

kiaušinis

majonezas (1 v. š.)

alyvuogės (kelios)

citrinų griežinėliai (keli)

aliejus

lauro lapelis

gvazdikėliai

juodieji pipirų žirneliai

Gaminimas

:

Žuvį išvirti su prieskoniais, ataušinti, ir ašakas. Filė supjaustyti nedideliais gabalėliais. Svogūną , susmulkinti ir apkepinti su aliejumi, kol pagels. Kiaušinį kietai išvirti, baltymą atskirti nuo trynio ir atskirai sutarkuoti. Paruoštus sluoksniuokite į lėkštę tokia tvarka: žuvis, kepti svogūnai, baltymai, tryniai. Kiekvieną sluoksnį ištepti majonezu. Per vidurį suberti alyvuoges. Puošti citrinų griežinėliais.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)