Salotos su kinišku kopūstu

Perskaitytas kartų: 5784

Salotos su kinišku kopūstu

Ingredientai

:

kiniškas kopūstas (600 g)

padažui:

svogūnai (1 vnt)

aliejus (3 šaukštai)

citrinų sultys (2 šaukštai)

kečiupas (2 šaukštai)

garstyčios (1 šaukštelis)

cukrus (1 šaukštelis)

druska

malti pipirai

Gaminimas

:

Kinišką kopūstą supjaustome šiaudeliais, sudedame į salotinę. Svogūną smulkiai supjaustome, sumaišome su aliejumi, citrinų sultimis, kečupu, . cukraus, druskos, pipirų. Užpilame šiuo mišiniu kopūstą.

Jei į salotas dedate smulkintų svogūnų galvučių, nuplikykite jas verdančiu vandeniu - svogūnas nebus toks aitrus.

šaltinis: žurnalas "Kviečiu prie stalo"

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)