Ryžių salotos su sojų pupelių daigais

Perskaitytas kartų: 3997

Ryžių salotos su  sojų pupelių daigais

Ingredientai

:

ilgagrūdžiai rudieji ryžiai (200 g)

sojų pupelių daigai (350 g)

raudonosios paprikos (1 vnt)

avokadai (1 vnt)

citrinų sultys (1/2 vnt)

padažui:

baltojo vyno actas (1,5 šaukšto)

druska

šviežiai malti juodieji pipirai

alyvuogių aliejus (3 šaukštai)

Gaminimas

:

Užvirinti mmaždaug 600 ml vandens ir sudėti ryžius. Įberti truputi druskos, pamaišyti ir ant labai mažos liepsnos brinkinti 30-45 min. ir atvėsinti.

Sojųb pupelių daigus 5 min virti nedideliame vandens kiekyje (dar geriau garuose). Jie likti traškūs.

Papriką perpjauti pusiau, išimti sėklas ir supjaustyti mažais kubeliais. Avokadą perpjauti, išimti kauliuką, o vaisių nulupti ir smulkiai supjaustyti. Apšlakstyti citrinų sultimis. Viską išmaišyti dubenyje.

Visas sudedamąsias salotų padažo dalis sumaišykite. šiuo padažu ryžių salotas.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)