Ridikų ir svogūnų mišrainė su mėsa

Perskaitytas kartų: 2980

Ridikų ir svogūnų mišrainė su mėsa

Ingredientai

:

kiaulienos arba triušienos filė (500 g.)

svogūnai (2 vnt.)

stambūs ridikai (2 vnt.)

aliejus (2 šaukštai)

majonezas

malti pipirai

druska

Gaminimas

:

Svogūnus supjaustyti , apkepinti su aliejumi, kol pagels ir ataušinti. Mėsą supjaustyti smulkiais gabaliukais, pabarstyti druska, pipirais ir paskrudinti. Kol viskas aušta, nulupti ir sutarkuoti ridikus. Į indą dėti sluoksnį mėsos, jį aplieti majonezu. Tada krauti svogūnus ir vėl tepti majonezo. Viršutinis sluoksnis bus ridikų, viršus majonezo. Mišrainę keletą valandų palaikyti šaldytuve. Skanaus!

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)