Liežuvio mišrainė

Perskaitytas kartų: 3434

Liežuvio mišrainė

Ingredientai

:

virtas liežuvis (500 g)

saliero šaknis (100 g)

rauginti agurkai (2 vnt)

citrinų sultys (2 šaukšteliai)

aliejus (2 šaukštai)

kiaušiniai (1 vnt)

petražolės

Gaminimas

:

Liežuvį išverdame įbėrę prieskonių ir druskos. Liežuvį išimame, perliejame šaltu ir nulupame, supjaustome šiaudeliais. Išverdame saliero šaknį ir supjaustome . Agurkus ir kiaušinį taip pat supjaustome . Visus produktus sumaišome, užpilame citrinų ir aliejaus. Tiekiame papuošę smulkintais kiaušiniais ir petražolėmis. šias salotas galima tiekti ir su majonezu.

šaltinis: žurnalas "Kviečiu prie stalo"

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)